lørdag den 3. november 2012

I selskab med skønne blog damer


Mættet af indtryk fra en virkelig skøn dag i hyggeligt selskab med søde og inspirerende blogger, sider jeg nu trykt hjemme i sofaen, hvor jeg kigger billeder, og slapper af ved bloggen. Jeg har været til blog hygge/krea hygge dag, og det var Julie og Louise der har været så søde at inviterer. De to skønne damer havde virkelig knoklet for at skabe en fantastisk dag, og jeg må sige at det lykkes til fulde. Lækkert mad, smukke omgivelser (hjemme hos Louise) en overvældende fin goodiebag, og virkelig hyggeligt selskab fra andre blog damer.
Det var første gang jeg besøgte Louise, og jeg må sige et hendes hjem er mindst lige så skøn i virkeligheden. Hun har så mange fine detaljer over det hele, det var virkelig inspirerende at gå rundt og kigge på alle hendes fine ting, hver lille ting har sin plads og der er virkelig tænkt over hver og en lille detalje.
Flere af de tilstedeværende blogger kendte jeg i forvejen og nogle af dem er jeg så heldig at mødes med af og til, da de bor lige i området. Nogle af de andre var for mig helt nye bekendskaber, som jeg nu er rigtig glad for at kende, så hyggeligt at mødes in real life nå man nu kender dem lidt gennem bloggen.
Julie og Louise havde lagt et stort arbejde i at sammensætte en virkelig fin goodiebag, og jeg må sige den var helt overvælgende, mange mange tak begge to for det store arbejde og tak til alle sponsorende, det var virkelig sødt af jer. Hvad der var i goodiebagen fortæller jeg meget mere om i morgen, jeg skal lige have pakket ordentlig ud og taget billeder, men overvælgende fine sager som jeg glæder mig til at få ordentlig pakket ud.

Tak for en dejlig dag til Louise, Julie, Tine, Malene, Betine, Dorte, Tina, og Anne 7 kommentarer:

 1. ih hvor hyggeligt og dejligt at lære nye mennesker at kende IRL :-)

  SvarSlet
 2. Ser ud til at have været en dejlig dag :-)

  SvarSlet
 3. Det ser altså bare SÅ hyggeligt ud Jeanett! Hvor er I heldige at bo så mange blogdamer i nærheden af hinanden! Jeg bor altså geografisk lidt fesent;)
  Men så er det skønt at følge lidt med i jer andres stunder!
  Rigtig god søndag til dig! Glæder mig til at se Goddiebag-indholdet;)
  KH Maj

  SvarSlet
 4. Selv tak for en super dejlig dag- var så ærgerlig over at måtte kører lidt tidligt hjem... Hyggeligt at møde dig, glæder mig til at få min flagranke ;0)

  SvarSlet
 5. Selv tak Jeannett! Jeg er bare så glad for min fine flagranke- tusind tak! Glæder mig til at hænge den op:-) Jeg har selv alle gaverne stående uåbnede endnu. Kan slet ikke komme igang:-)

  SvarSlet
 6. Tak for de søde kommentarer alle sammen. Maj det er kun nogle af dem jeg bor tæt på, vi var en lille flok fra Viborg, resten var fra både Aarhus, Vejle og Esbjerg. Dorte og Julie Tak i lige måde, det var virkelig hyggeligt at mødes med jer.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...